Bonjour Fellas ! you're stucking on Syakirah Abdullah's Blog . Enjoy your reading .
+FOLLOW or DASHBOARD ?
Syakirah Abdullah's: TUTORIAL TUKAR CHAT BOX FACEBOOK KEPADA YANG LAMA
Hello sweet-stalkers . thank you for willing to drop your step on my blog . sorry if most of the freaking entries in this blog aren't attractive cause i just create what i want and what i think . thank you once again . see ya ! :) -Syakirah Abdullah-

Sunday, 24 July 2011

TUTORIAL TUKAR CHAT BOX FACEBOOK KEPADA YANG LAMA

 ramai yang sebok biseng pasal CHAT BOX FB yang baru nyh .
even , kiera memang tak berminad langsung nak chat , but , kekadang menyirap jugakkan .
niat hanya nak  MEMBANTU  
kat sini , ade satu simple tutorial untuk tukar CHATBOX tu ..
credits to syafiq 

ATTENTIONS :

HANYA UNTUK PENGGUNA BROWSER GOOGLE CHROME SAHAJA . 
yang tade GOOGLE CHROME sila install okess

yang dah ada , sila click LINK di bawah nyh :)

then click button install di atas tu


dah install , korang LOG OUT FB korang dulu , then LOG IN balek :D
mission accomplished  

  SNIPPETS HONESTY : KIERA KIESYA II  



The story ends like this :)

6 contributed verse:

AARRGH ! ITS ME ! said... Lots of love

terima kasih kerana credit kan saya :)

Kierakiesya II said... Lots of love

same2 . thnx jugak for this tuto :D

ayin said... Lots of love

tenss kaka ! sygs kauu ketat kitut ! :P

Syu said... Lots of love

TY kak . Hargai kerjesme anda -.-
mcm Sakai je chatbox tu (:
BTW, Thanks again .

Kierakiesya II said... Lots of love

most welcome :D

eiyna syazidq said... Lots of love

tengss yaa

Post a Comment